Écht resultaat uit overleg en (online) vergaderen.

Interne communicatie kan veel effectiever en efficiënter. In een vergadercorner van Vergaderkracht heb je informeel overleg met uitkomsten die resultaat leveren. Ook bij hybride (online) vergaderen. Visueel vergaderen bij veranderen brengt resultaat .

Een uitkomst voor optimale resultaten uit overleg.

Door tijdens (online) vergaderen of overleg, informatie meteen visueel vast te leggen, win je veel tijd en wordt notuleren overbodig. Evenals ellenlange notulen nalezen vlak vóór een volgende bespreking. Door het proces van de vergadering, de afspraken en nieuwe ideeën te visualiseren onthouden mensen beter en verloopt de vergadering effectiever. Ook de toenemende groep van slechthorende collega’s nemen hierdoor actief deel aan de bespreking. Deze methode kun je leren.

Visueel

90% van wat onze hersenen opnemen gebeurt visueel en de opname zélf gaat 60.000 keer sneller dan het lezen van geschreven tekst. Mensen onthouden beelden sneller, beter en langer en bij het terugzien weet je in één oogopslag wat de essentie was. Dit levert genoeg informatie voor vrijwel de meeste besprekingen en is voor de medewerkers eens wat anders dan de gebruikelijke saaie teksten en monologen.

Een goede setting

Door naast zien, ook tools voor het inzetten van andere belangrijke zintuigen te stimuleren (bijvoorbeeld goede koffie en akoestiek) worden optimale resultaten bereikt. De methode is geschikt voor ieder overleg en zorgt bij alle deelnemers voor hogere effectiviteit, productiviteit, creativiteit en beter besluitvorming.

Het positieve resultaat betekent meer creativiteit en innovatiekracht tijdens de (online) vergadering en in een kortere tijd. De Vergaderkracht-setting biedt aan alle deelnemers in overleg de veiligheid en ruimte om volledig en vrij aan dat overleg deel te nemen.

Wil je meer informatie: bel 06 53376912 of mail info@vergaderkracht.nl

www.vergaderkracht.nl

Wil je méér informatie? Nu reageren
Holler Box