Setting-Tools-Training

 

Setting

De beste besprekingen vinden plaats in de wandelgangen, op een informele plek. Ze ontstaan bijvoorbeeld bij de koffieautomaat. Lees het artikel van Nobelprijswinnaar en psycholoog Daniel Kahneman.

Maak daarom ook vergaderingen informeel, kort en interactief. Dan gaan medewerkers gráág vergaderen. Omdat ze onmiddellijk het positieve effect ervan inzien. Dit geeft een boost aan je organisatie en versnelt innovatie en interne processen.

Tools
Whiteboards en touchscreens helpen je bij het snel en efficiënt verzamelen van ideeën en input uit je hele bedrijf op één digitale plaats. Deze manier van vergaderen maakt notuleren overbodig en is dé aanzet voor optimaal ideeën management Lees : maak van medewerkers mede-denkers. Bovendien zijn digitale notulen overal en voor iedereen beschikbaar en staan ze voor een volgend overleg direct op het scherm.

Training
Zo’n nieuwe manier van vergaderen in een bestaande -misschien wel vastgeroeste- cultuur introduceren, vergt iets meer dan alleen het ophangen van een whiteboard of touchscreen. Mensen doen wat ze doen en binnen jouw bedrijf misschien al wel jarenlang. Dezelfde zijn altijd aan het woord, anderen zwijgen en volgen, terwijl zij óók goede ideeën hebben. Lees hoe je effectief kunt vergaderen. We passen eenvoudige technieken toe om iedereen aan het woord te laten. Zo krijg je gezamenlijke besluiten die echt tot uitvoer komen. Mensen raken vertrouwd met informeel vergaderen en de werking van het touchscreen. Mét resultaat Lees de review.

 

Wil je méér informatie? Nu reageren
Holler Box