Minder eilandjes, méér transparantie en verbetering van interne communicatie plus efficiënt overleg voeren; dat was het doel waarvoor Hagemans Vastgoedonderhoud in Nijmegen, VergaderKracht inschakelde.

Na slechts enkele on-the-job trainingsessies in effectief overleg kreeg sociaal projectbegeleider Ellen Mollen de leiding over deze nieuwe vorm van overleg voeren; dit was haar reactie: 

Ik kan wel zeggen dat we hard gewerkt hebben dinsdagavond! We waren allen erg tevreden over het resultaat. Het tempo lag hoog (vond ik heel prettig). Ik merkte dat een enkeling moest wennen aan de ‘strakke methodiek’. Doordat we een aantal onderwerpen hadden, heb ik best wel wat afgekapt: herhalingen, afdwalingen. Hierdoor hebben we alles kunnen behandelen. Het was voor mij, door gebrek aan ervaring met de VergaderKrachtmethode, af en toe zoeken wat de vervolgstap moest zijn (wat betekent het volgende icoontje ook alweer?). Maar dit gaat vast iedere keer beter.

Kortom: ik was, zeker voor zo’n eerste keer, tevreden over het verloop. Ik denk dat ik/we vooral ervaring ermee op moeten doen om de overleggen nog vlotter en soepeler te laten verlopen. Op naar de volgende vergadering in nieuwe vorm!

Voor meer informatie: info@vergaderkracht.nl

captcha

Holler Box