Waarom vinden we het zo moeilijk om in overlegsituaties zodanig te veranderen dat de uitkomst van het overleg ook aansluiting vindt bij de huidige tijd? Zodat we bijvoorbeeld effectief kunnen gaan overleggen voor het vangen van ideeën waaruit innovatie en verbetering ontstaat? Dat heeft alles met menselijk gedrag te maken en dat is evolutionair bepaald.

Leer in een halve dag hoe je intern overleg kunt voeren met direct resultaat. Verbeter bedrijfsprocessen en versnel je organisatie door deze eenvoudige methode. Maak in overleg en vergadering gebruik van ons natuurlijk onbewuste gedrag of omzeil dit juist als dat nodig is.

De beste resultaten uit intern overleg halen? Je organisatie versnellen, transparant communiceren en je processen verbeteren? Leer met de juiste techniek en middelen gebruik te maken van de kracht van verbeter- en ideeënborden. In een korte workshop geven www.smartwall.nu en www.vergaderkracht.nl inzicht in gebruik en achtergronden.

Geïnteresseerd? Schrijf je nu in voor de workshop dinsdag 25 juni van 13.00 – 16.00 uur (locatie volgt: omgeving Utrecht). De kosten bedragen slecht € 75,- pp excl BTW. Dit is inclusief koffie/thee en een drankje aan het einde.

Benieuwd naar de technieken ? Check: Wat doen wij voor jou 

Voor meer informatie: info@vergaderkracht.nl

Holler Box