Effectief vergaderen met een touchscreen

Visueel vergaderen biedt vele voordelen zoals het makkelijk online delen van informatie. En niet alleen op dit moment met alle thuiswerkers. Met alle software mogelijkheden kun je met telewerkers ook effectief vergaderen. Het beste resultaat uit online-vergaderen bereik je met een groot touchscreen op kantoor.

Het gebruik van een touchscreen is in het begin erg onwennig. De stap van klassiek vergaderen naar online-vergaderen is te groot.  Zo verdwijnt de motivatie en wordt het touchscreen niet optimaal gebruikt. De oplossing: Train medewerkers.

Start eerst met visueel vergaderen en dán pas met een touchscreen.

Dan doorbreek je vastgeroeste patronen en onbewust gedrag en zet je de kwaliteiten van medewerkers goed in. Door visueel te vergaderen toon je de kracht van beelden en ziet iedereen meteen hoe dat bijdraagt aan effectief en online -vergaderen. Het daagt iedereen uit tot gesprek, ook de volgers-met-de-beste-ideeën, zet aan tot actie en bevordert een goede onderlinge communicatie en samenwerking.

Dáárna ga je pas vergaderen met een touchscreen. Dat bespaart tijd en kosten en zorgt ervoor dat medewerkers sneller met het touchscreen overweg kunnen.  De drempel voor online-vergaderen is meteen genomen zodat telewerken effectiever wordt en een onderdeel wordt van de dagelijkse wijze van werken.. 

Training on-the-job

Medewerkers zijn het kapitaal van je bedrijf en hebben de allerbeste ideeën. Vergaderkracht traint medewerkers in moderne vergadermethodes en haalt zo die ideeën naar boven.  Door hen te horen, krijg je effectieve besluitvorming, betrokkenheid en snelle resultaten. Zo heeft vergaderen écht zin. Ook online.  

Het resultaat:

  • Forse besparing op reiskosten, CO2-uitstoot en reistijden
  • Telewerken en online-vergaderen verbetert met sprongen
  • Touchscreens worden beter en breder ingezet; de investering is snel terugverdiend
  • Ellenlange vergaderingen behoren tot het verleden
  • Telewerkers begrijpen elkaar beter en delen informatie beter.
  • Er ontstaat meer betrokkenheid en creativiteit tijdens tele-vergaderen
  • Je krijgt een snelle en effectieve besluitvorming.

Wil je meer informatie? Bel 0653376912 of mail naar info@vergaderkracht.nl 

www.vergaderkracht.nl

 

Wil je méér informatie? Nu reageren
Holler Box