LEAN COMMUNICATIE

Goede samenwerking die betrokkenheid en creativiteit brengt, begint met Purpose, Process en People op de juiste wijze samen te brengen. Dit gebeurt perfect bij goed georganiseerd Lean vergaderen. Wil je graag een introductie of een proefsessie lean vergaderen meemaken? Kies zelf je onderwerp en maak een afspraak.

Bel 06 53376912 of mail info@vergaderkracht.nl

 
 
 

BEREIK IN 3 FASEN LEAN VERGADEREN........

........MET INZET VAN DE BELANGRIJKSTE ZINTUIGEN VOOR NÓG MEER EFFECTIVITEIT:

ZICHT [Zien / licht / groen]


Het juiste licht bij de actuele vergadervorm zorgt voor alertheid, concentratie, productiviteit, creativiteit of ontspanning.


Voor méér informatie info@vergaderkracht.nl

TAST [interactief]


Door medewerkers actief bezig te laten zijn, te laten scrummen en pitchen, krijgen ze eigenaarschap over hun ideeën en conclusies. Er ontstaat meer draagvlak om de ideeën en conclusies ook daadwerkelijk uit te werken


Voor méér informatie info@vergaderkracht.nl

GEUR & SMAAK


Geur & smaak zorgt ervoor dat medewerkers beter onthouden wat ze in een bijeenkomst of overleg hebben gezien en meegemaakt. De herinnering aan bijv. goede koffie/thee in een prettige setting zorgt ervoor dat men de behandelde onderwerpen een volgende keer weer snel oppakt.


Voor méér informatie info@vergaderkracht.nl

HOREN / AUDIO


Goede audiovoorzieningen en akoestiek zijn in vergaderruimtes van groot belang. Wil men kunnen begrijpen wat er is besproken moet men de informatie ongehinderd van rumoer of verstoring op kunnen nemen.

 

Voor méér informatie info@vergaderkracht.nl

lean vergaderen